Til fremsidenTil fremsiden
Nyheter
Menigheten
Vårt hovedoppdrag (Visjon)
Lære
Hva skjer?
Program
Toppen Catering
Vitnesbyrd


Dagens Bibelvers
Månedens Andakt
Program
Bilde # 26 Menigheten

 

 

Navnet Familiekirka understreker at vi er en menighet for hele fami­lien, unge som gamle. Dette betyr selvsagt ikke at bare familiefolk kan være med.

 

Med begrepet familie tenker vi på Guds familie. I dagens samfunn er familie-begrepet nesten blitt ødelagt, men vi ønsker å være en familie alle kan komme til og kjenne seg velkom­ne og trygge hos.

Vi vil være en menighet som hjelper mennesker til å få en bedre hverdag, både i den familien du representerer, og i din relasjon og ditt vennskap med Gud, som er din rette far.

Vi vil gjøre det vi kan for at du skal trives, utvikle deg og blomstre.

Vi ønsker å møte behovene der de finnes, og være en plass hvor hele familien trives og føler at de blir tatt vare på. Aktivitetene våre er der­for mangfoldige og varierte.


På disse sidene ønsker vi at du skal få bli bedre kjent med oss - hva vi står for og hva vi gjør. Åpenhet er noe som vi synes er viktig,så du kan finne det meste av informasjonen om oss ved å trykke på linkene til venstre. Vi ønsker å holde deg oppdatert på hva vi gjør og på det som vi har planlagt fremover.

Har du spørsmål - noe du lurer på, eller tanker og synspunkter, ta gjerne kontakt. Så ønsker vi deg lykke til med "vandringen" gjennom sidene våre.

Familiekirka | Storgaten 32 | Box 182 | 8439 Myre | Telefon: 47 80 45 42
familiekirka@live.no | www.familiekirkamyre.no | Banknr: 1503 36 41564
Admin
logg inn